Trailer voor Netflix komedie We Have a Ghost met Anthony Mackie & David Harbour

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van We Have a Ghost, de aanstaande horrorkomedie met David Harbor en Anthony Mackie in de hoofdrol. Het project is afkomstig van Happy Death Day-regisseur Christopher Landon. De film wordt op vrijdag 24 februari op de streamer uitgebracht. Bekijk hieronder de trailer van We Have a Ghost.

We Have a Ghost

We Have a Ghost op Netflix

Het vinden van een geest genaamd Ernest die rondspookt in hun nieuwe huis, verandert Kevins familie van de ene op de andere dag in sociale media-sensaties. Maar wanneer Kevin en Ernest het mysterie gaan onderzoeken, worden ze een doelwit van de CIA.

We Have a Ghost is geschreven en geregisseerd door Landon en is gebaseerd op het korte verhaal Ernest van Geoff Manaugh. David Harbor en Anthony Mackie worden vergezeld door Golden Globe-winnaar Jennifer Coolidge, Jahi Di’Allo Winston, Tig Notaro, Erica Ash, Faith Ford, Niles Fitch, Isabella Russo en Steve Coulter.

We Have a Ghost wordt geproduceerd door Marty Bowen en Dan Halsted. Uitvoerende producenten zijn Landon, Korey Budd, Geoff Manaugh, Isaac Klausner, John Fischer en Nathan Miller.

Zowel Harbor als Mackie zullen vervolgens te zien zijn in twee langverwachte Marvel Studios-films. De Stranger Things-ster speelt Red Guardian opnieuw in Thunderbolts, terwijl de MCU-veteraan de hoofdrol zal spelen in zijn eigen Captain America-film New World Order met Harrison Ford.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...