Trailer voor Netflix romcom Love at First Sight

Netflix heeft de trailer uitgebracht voor Love at First Sight, hun nieuwste romantische komedie met in de hoofdrollen Haley Lu Richardson en Ben Hardy. De video introduceert twee vreemden die verliefd worden na een toevallige ontmoeting op de luchthaven. De film is vanaf 15 september beschikbaar voor streaming.

Bekijk hieronder de Love at First Sight trailer.

Love at First Sight op Netflix

Love at First Sight is geregisseerd door Vanessa Caswill op basis van een scenario bewerkt door Katie Lovejoy, gebaseerd op de roman The Statistical Probability of Love at First van Jennifer E. Smith. De film heeft rollen voor Haley Lu Richardson (Five Feet Apart, The White Lotus), Ben Hardy (Bohemian Rhapsody), Jameela Jamil (The Good Place), Rob Delaney (Deadpool 2), Sally Phillips (Bridget Jones-films) en Dexter Fletcher (Band of Brothers).

Na het missen van haar vlucht van New York naar Londen, ontmoet Hadley Oliver in een toevallige ontmoeting op de luchthaven die een onmiddellijke verbinding tot stand brengt. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee gescheiden en lijkt het onmogelijk om elkaar in de chaos te vinden. Zal het lot tussenbeide komen om deze zitgenoten in zielsverwanten te veranderen?

De film is afkomstig van het team achter de populaire To All the Boys I’ve Loved Before-franchise van Netflix. Het is uitvoerend geproduceerd door Richardson, Max Siemers, Matthew Janzen, Jennifer E. Smith, Christopher Foss en Mark Lane, met Matt Kaplan en Aubrey Bendix als producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter