Trailer voor Netflix serie The Diplomat met Keri Russell

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Diplomat, het aanstaande politieke drama waarin Golden Globe-winnaar Keri Russell de rol speelt van een Amerikaanse ambassadeur die te maken krijgt met een internationale crisis. De serie is vanaf 20 april beschikbaar om te streamen.

De trailer van The Diplomat laat zien hoe Russells personage uit de schaduw van haar man probeert te stappen, terwijl ze er alles aan doet om een ​​oorlog te voorkomen.

The Diplomat op Netflix

Kate Wyler (Russell) is de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Ze zou naar Afghanistan gaan. Oorlog broeit op het ene continent en kookt over op het andere. Kate zal internationale crises moeten oplossen, strategische allianties moeten smeden in Londen en zich moeten aanpassen aan haar nieuwe plek in de schijnwerpers – en dat alles terwijl ze probeert haar huwelijk met collega-diplomaat en politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell) te overleven. Het is een hoogstaand, eigentijds politiek drama over de transcendentie en marteling van langdurige relaties, tussen landen en mensen.

The Diplomat is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Debora Cahn, die ook dienst doet als showrunner. Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear en Ato Essandoh voegen zich bij Keri Russell. Extra cast zijn Celia Imrie, Michael McKean, Nana Mensah, T’Nia Miller en Miguel Sandoval in gastrollen.

The Diplomat is uitvoerend geproduceerd door Russell, Janice Williams en Simon Cellan Jones, met Dan Toland als producer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...