Trailer voor nieuwe John Woo film Silent Night (2023)

De eerste officiële Silent Night trailer is vrijgegeven, met een voorproefje van de nieuwe John Woo film en zijn eerste Amerikaanse bioscooprelease in 20 jaar.

In Silent Night zijn er rollen voor Joel Kinnaman (The Suicide Squad), Scott Mescudi (MaXXXine), Harold Torres (Run Coyote Run) en Catalina Sandino Moreno (Ballerina). In een verrassende wending bevat de film vrijwel geen enkele dialoog. Bekijk de trailer hieronder.

Silent Night film trailer

Van de legendarische regisseur John Woo en de producer van John Wick komt het rauwe wraakverhaal van een gekwelde vader (Joel Kinnaman) die getuige is van de dood van zijn jonge zoon wanneer hij op kerstavond in het kruisvuur van een bende wordt betrapt.

Terwijl hij herstellende is van een wond die hem zijn stem kost, maakt Kinnaman van wraak zijn levensmissie en begint hij aan een zwaar trainingsregime om de dood van zijn zoon te wreken. Vol met de kenmerkende stijl van Woo herdefinieert Silent Night het actiegenre met diepgewortelde, spannende verhalen.

Woo regisseerde Silent Night naar een scenario van Robert Archer Lynn. Woo fungeert ook als producer van de film, naast Christian Mercuri, Lori Tilkin deFelice, Basil Iwanyk en Erica Lee.

Silent Night gaat in première in de bioscoop op 1 december 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...