Trailer voor Riverdale seizoen 7

The CW heeft eindelijk de officiële Riverdale seizoen 7 trailer uitgebracht. Het laatste seizoen gaat op woensdag 29 maart in première.

De video neemt Archie en de bende mee terug naar de jaren vijftig, waar het voor de personages een stuk vreemder, wilder en verwarrender wordt. Als de enige persoon die zich herinnert wat er met hen is gebeurd, probeert Jughead Archie, Betty en de anderen ervan te overtuigen dat ze allemaal uit de toekomst komen in de hoop een manier te vinden om terug te gaan naar hun tijdlijn.

Bekijk hieronder de trailer van Riverdale seizoen 7.

Riverdale seizoen 7

Het zevende en laatste seizoen gaat waar geen enkel seizoen van Riverdale eerder naartoe durfde te gaan: de jaren vijftig! Jughead Jones gaat verder waar vorig seizoen eindigde en bevindt zich in de jaren vijftig. Hij heeft geen idee hoe hij daar terecht is gekomen, noch hoe hij terug moet naar het heden. Zijn vrienden helpen niet, aangezien ze schijnbaar authentieke levens leiden, vergelijkbaar met hun klassieke Archie Comics-tegenhangers, niet wetende dat ze ooit ergens anders zijn geweest dan in de jaren vijftig. Archie Andrews is de klassieke Amerikaanse tiener die volwassen wordt, in de problemen komt en levenslessen leert; Betty Cooper is het buurmeisje en begint aan alles over haar perfecte leven in twijfel te trekken – inclusief haar controlerende moeder Alice; Veronica Lodge is een Hollywood-sterretje dat onder mysterieuze omstandigheden naar Riverdale is verhuisd; Cheryl Blossom is de bijenkoningin met een vernietigende humor en een geheim verlangen; Toni Topaz is een activist die vecht voor de zwarte studenten van de onlangs geïntegreerde Riverdale High; Kevin Keller is een crooner die worstelt met zijn seksuele identiteit; Reggie Mantle is een basketbalster uit het boerenland; en Fangs Fogarty is een smeerlap die voorbestemd is om een ​​Elvis-achtige ster te worden.

Pas wanneer Jughead bezoek krijgt van Tabitha Tate, de beschermengel van Riverdale, ontdekt hij de kosmische waarheid over hun hachelijke situatie. Zullen Jughead en de bende kunnen terugkeren naar het heden? Of zullen onze personages voor altijd in de jaren vijftig vastzitten? En zo ja… is dat zo erg?

Riverdale heeft momenteel rollen voor KJ Apa als Archie Andrews, Lili Reinhart als Betty Cooper, Camila Mendes als Veronica Lodge, Cole Sprouse als Jughead Jones, Madelaine Petsch als Cheryl Blossom, Vanessa Morgan als Toni Topaz, Casey Cott als Kevin Keller, Charles Melton als Reggie Mantle en Drew Ray Tanner als Fangs Fogarty.

Gebaseerd op de personages uit Archie Comics, is Riverdale afkomstig van Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions, met uitvoerende producenten Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...