Trailer voor seizoen 2 Them: The Scare

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven van de horror-anthologieserie Them: The Scare van seriemaker Little Marvin. Dit tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en gaat van start op donderdag 25 april 2024. Alle afleveringen zullen beschikbaar zijn na de release. Bekijk de trailer hieronder.

Seizoen twee heeft Deborah Ayorinde, Pam Grier, Luke James, Joshua J. Williams, Jeremy Bobb, Wayne Knight, Carlito Olivero, Charles Brice en Iman Shumpert in de hoofdrollen.

Them: The Scare

Them speelt zich opnieuw af in Los Angeles. Het eerste deel, met de ondertitel Covenant, speelde zich af in Compton rond 1952, maar het tijdsbestek wordt verplaatst naar 1991. Het verhaal draait om LAPD Homicide Detective Dawn Reeve, die een nieuwe zaak toegewezen krijgt: de gruwelijke moord op een pleegmoeder die zelfs de meest geharde rechercheurs aan het wankelen heeft gebracht. In een tumultueuze tijd in Los Angeles, met een stad op het randje van chaos, is Dawn vastbesloten om de moordenaar te stoppen. Maar terwijl ze dichter bij de waarheid komt, grijpt iets onheilspellends en kwaadaardigs haar en haar familie aan…

De cast van de serie bestaat uit Deborah Ayorinde als Detective Dawn Reeve, Pam Grier als Athena, Grammy-genomineerde muzikant en acteur Luke James als Edmund Gaines. De cast wordt gecompleteerd door Joshua J. Williams, Jeremy Bobb, Wayne Knight, Carlito Olivero, Charles Brice en Iman Shumpert.

Them: The Scare is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios. De bedenker van de serie, Little Marvin, is showrunner en uitvoerend producent samen met Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment en Steve Prinz.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...