Trailer voor Sweet Tooth seizoen 2

De officiële trailer van Sweet Tooth seizoen 2 is vrijgegeven. Het nieuwe seizoen gaat op 27 april 2023 van start op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van Sweet Tooth seizoen 2.

Sweet Tooth seizoen 2 trailer

Sweet Tooth seizoen 2 trailer

Terwijl een dodelijke nieuwe golf van zieken neerdaalt, worden Gus (Christian Convery) en een groep mede-hybriden gevangen gehouden door generaal Abbot (Neil Sandilands) en de Last Men. Abbot probeert de macht te consolideren door een remedie te vinden en gebruikt de kinderen als voer voor de experimenten van de gevangengenomen Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), die racet om zijn besmette vrouw Rani (Aliza Vellani) te redden. Om zijn vrienden te beschermen, stemt Gus ermee in om Dr. Singh te helpen, waarmee hij een duistere reis begint naar zijn afkomst en de rol van zijn moeder Birdie (Amy Seimetz) in de gebeurtenissen voorafgaand aan The Great Crumble. Buiten de Preserve werken Tommy Jepperd (Nonso Anozie) en Aimee Eden (Dania Ramirez) samen om de hybriden te bevrijden, een partnerschap dat op de proef zal worden gesteld als Jepperds geheimen aan het licht komen. Terwijl de onthullingen uit het verleden de mogelijkheid van verlossing in het heden bedreigen, bevinden Gus en zijn gevonden familie zich op ramkoers met Abbot en de kwade krachten die hen voor eens en voor altijd willen vernietigen.

De cast bestaat uit Christian Convery als Gus, Nonso Anozie als Jepperd, Adeel Akhtar als Dr.Shing, Stefania LaVie Owen als Bear, Dania Ramirez als Aimee Eden, Aliza Vellani als Rani Singh, Naledi Murray als Wendy, Neil Sandilands als General Abbot, Marlon Williams als Johnny Abbot, Christopher Sean Cooper Jr. als Teddy Turtle en Yonas Kibreab als Finn Fox; met James Brolin als de stem van de verteller.

Sweet Tooth is gebaseerd op de DC-stripreeks van Jeff Lemire en is uitvoerend geproduceerd door Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell en Linda Moran. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Sweet Tooth seizoen 2 is vanaf 27 april 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...