The Bear seizoen 3 vanaf 27 juni te zien op Disney Plus | Bekijk de trailer

Bekijk een gloednieuwe trailer voor The Bear seizoen 3, de langverwachte terugkeer van het veelgeprezen drama, met in de hoofdrollen Emmy-winnaars Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach.

The Bear seizoen 3 is vanaf 27 juni te zien op Disney Plus Nederland. Alle tien afleveringen van seizoen drie zullen in één keer verschijnen.

De video belicht de terugkeer van Carmy, Sydney en de rest van de crew naar hun onlangs gerenoveerde, disfunctionele keuken. Het belooft een nog intensere kookchaos, terwijl ze moeite hebben om een ​​succesvol gastronomisch restaurant te runnen. Bekijk de trailer hieronder.The Bear seizoen 3 trailer

We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

Seizoen 3 volgt Carmy, Sydney Adamu en Richie terwijl ze doen wat nodig is om The Bear naar het hoogste niveau te tillen, terwijl ze hun best doen om gewoon door te gaan. Het is elke dag een verloren strijd in de restaurantwereld. Carmy pusht zichzelf harder dan ooit en eist uitmuntendheid van zijn bemanning, die hun best doen om zijn intensiteit te evenaren

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Abby Elliott. Ook zullen Bob Odenkirk (Better Call Saul) en Will Poulter (Guardians of the Galaxy Vol. 3) in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Seizoen 3 van The Bear gaat op 27 juni in première op Disney Plus Nederland met tien nieuwe afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...