Trailer voor The Magician’s Elephant

Netflix heeft een officiële trailer en poster uitgebracht voor The Magician’s Elephant, de aankomende animatiefilm gebaseerd op het boek van tweevoudig Newbery Award-winnende auteur Kate DiCamillo. De film is vanaf 17 maart te zien op Netflix.

Wanneer de jonge Peter op zoek gaat naar zijn zus, leidt zijn optimistische geest hem door een onverwachte ontmoeting met een olifant en drie schijnbaar onmogelijke taken, en geeft hij onderweg ook hoop aan zijn hele stad. Bekijk hieronder de officiële trailer van The Magician’s Elephant.

The Magician’s Elephant

The Magician’s Elephant 

Peter is op zoek naar zijn verloren zus, en wanneer hij op het marktplein het pad kruist van een waarzegster, heeft hij maar één vraag in zijn hoofd: leeft zijn zus nog? Het antwoord – dat hij een mysterieuze olifant moet vinden en de tovenaar die hem tevoorschijn zal toveren – stuurt Peter op een zware reis om drie schijnbaar onmogelijke opdrachten te volbrengen die het beeld van zijn stad voorgoed zullen veranderen, en hem meenemen op het avontuur van zijn leven.

The Magician’s Elephant is geschreven door Martin Hynes en geregisseerd door Wendy Rogers. Het heeft rollen voor Sian Clifford, Pixie Davies, Natasia Demetriou, Dawn French, Brian Tyree Henry, Noah Jupe, Kirby Howell-Baptiste, Aasif Mandvi, Mandy Patinkin, Miranda Richardson en Benedict Wong. De film is geproduceerd door Julia Pistor en bevat computerbeelden van Animal Logic.

De film is gebaseerd op de klassieke roman van Kate DiCamillo, tweemaal bekroond met een Newbery Award.

The Magician’s Elephant is vanaf 17 maart te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...