Trailer voor The Marsh King’s Daughter met Daisy Ridley & Ben Mendelsohn

Na een lange tijd in ontwikkeling te zijn geweest, zal The Marsh King’s Daughter op 6 oktober in de Amerikaanse bioscoop verschijnen. Wanneer de film in Nederland in de bioscoop te zien zal zijn is nog niet bekend. Bekijk hieronder de trailer.

Neil Burger heeft de verfilming geregisseerd, waarin  een jonge vrouw die te maken krijgt met het vreselijke verleden dat haar familie met zich meedraagt. Door middel van zeer moeilijke gesprekken en gespannen scènes zal de hoofdpersoon haar nalatenschap tot op de bodem uitzoeken en de waarheid onder ogen zien die voor haar verborgen is gebleven sinds ze een jong meisje was.

The Marsh King’s Daughter

Helena (Daisy Ridley) groeit op bij haar ouders in de moerassen bij Michigan. Zonder het te weten worden zij en haar moeder al jarenlang gegijzeld door haar vader. Wanneer de politie hen bevrijdt, stort haar vertrouwde wereld in elkaar. Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd maar wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt, is zij de enige die hem kan opsporen.

De film is geregisseerd door Neil Burger op basis van een scenario door Elle Smith en Mark L. Smith. Gebaseerd op de bestseller van Karen Dionne. Geproduceerd door Keith Redmon, Teddy Schwarzman, Mark L. Smith.

De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Caren Pistorius, Brooklynn Prince en Gil Birmingham.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...