Trailer voor Wolfs geeft eerste blik op George Clooney & Brad Pitt film

Sony Pictures Releasing en Apple Original Films hebben de eerste blik op Wolfs met George Clooney en Brad Pitt vrijgegeven. Wereldsterren Clooney en Pitt zijn samen te zien in de komische actiefilm Wolfs. Clooney speelt een professionele ‘fixer’ die ingehuurd wordt om een misdrijf te verdoezelen. Als er ook een tweede fixer (Pitt) opduikt, zien de twee ‘lone wolves’ zich gedwongen om samen te werken. Het resultaat is een nacht die op onvoorstelbare wijze ontspoort.

Bekijk hieronder de trailer van Wolfs.

Wolfs

Clooney en Pitt spelen in Wolfs twee professionele fixers die dezelfde taak hebben. Austin Abrams, Amy Ryan en Poorna Jagannathan spelen ook de hoofdrol.

Clooney en Pitt speelden samen de hoofdrol in de Ocean’s-filmtrilogie van Steven Soderbergh. Het duo werkte ook mee aan Burn After Reading en Confessions of a Dangerous Mind.

Clooney’s recente projecten omvatten een stemrol in IF, een cameo als Bruce Wayne in The Flash, en een hoofdrol in Ticket to Paradise naast Julia Roberts. Ondertussen heeft Pitt niet meer in een film geacteerd sinds Babylon en Bullet Train uit 2022.

Jon Watts, vooral bekend van het regisseren van Tom Hollands Spider-Man-trilogie, schrijft en regisseert Wolfs. Watts produceert samen met Dianne McGunigle. Clooney en Grant Heslov produceren via Smokehouse Pictures, terwijl het trio Pitt, Dede Gardner en Jeremy Kleiner produceert voor Plan B Entertainment.

Wolfs komt voort uit Apple Original Films. Sony zal echter de bioscoopdistributie verzorgen, vergelijkbaar met de manier waarop het Ridley Scott’s Napoleon uitbracht. Na de bioscoopvertoning zal de film te streamen op Apple TV+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...