Trailer voor You Can’t Run Forever met J.K. Simmons

Lionsgate heeft de officiële trailer uitgebracht voor You Can’t Run Forever, de nieuwste thrillerfilm met in de hoofdrol Oscarwinnaar J.K. Simmons. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont een jonge vrouw die probeert te vluchten voor een seriemoordenaar, die haar en haar vader plotseling in een hinderlaag lokt. Dit markeert de nieuwste slechterikrol van Simmons na opmerkelijke optredens in de film Whiplash uit 2014 als dirigent Terence Fletcher, en in Invincible seizoen 1 als Omni-Man.

You Can’t Run Forever 

In de film wordt Miranda, een jonge vrouw die al last heeft van acute angst als gevolg van een tragedie uit het verleden, geconfronteerd met een nieuwe terreur wanneer een seriemoordenaar haar als zijn nieuwe doelwit kiest. Tijdens een aangrijpende jacht door het bos vindt Miranda kracht waarvan ze niet wist dat ze die had, terwijl ze haar moorddadige spoorzoeker probeert te ontwijken. Het is een huiveringwekkende thriller over de kracht van het gezin en de verbazingwekkende kracht van de menselijke geest.

You Can’t Run Forever wordt geregisseerd door Michelle Schumacher op basis van een scenario dat ze samen met Carolyn Carpenter schreef. In de R-rated film spelen ook Fernanda Urrejola, Allen Leech, Isabelle Anaya, Graham Patrick Martin en Olivia Simmons. Het wordt geproduceerd door Randle Schumacher.

De film verschijnt op 17 mei in de bioscoop en op VOD.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...