Waar kun je Sing 2 kijken? | Dit is de Nederlandse stemmen cast voor Sing 2

Waar kun je Sing 2 online kijken en wat is de Nederlandse stemmen cast voor de film? De Nederlandse stemmen cast van de animatiefilm Sing 2 bestaat uit o.a. Fedja van HuêtDoBirgit SchuurmanEgbert-Jan WeeberHolly Mae BroodGordonKarin BloemenRop Verheijen, Frank Lammers en Richard Groenendijk.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.Sing 2 Nederlandse stemmen

Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden – waaronder Rosita, de drukke moeder-big, punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny, de verlegen olifant Meena en het uitbundige varken Gunter – proberen binnen te komen bij Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd Jimmy Crystal. In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, komt Gunter met een idee waar Buster mee aan de haal gaat. Hij belooft dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat Buster Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond…

De stemmencast bestaat uit namen als Matthew McConaugheyReese WitherspoonScarlett JohanssonTaron EgertonNick KrollLetitia WrightBobby CannavaleChelsea PerettiEric Andre, Bono, Pharrell Williams, Halsey.

De Nederlandse stemmen cast van Sing 2 bestaat uit namen als Fedja van Huêt (Buster Moon), Do (Rosita), Birgit Schuurman (Ash), Egbert-Jan Weeber (Johnny), Holly Mae Brood (Meena), Gordon (Gunter), Karin Bloemen (Nana), Rop Verheijen (Juffrouw Crawley), Frank Lammers (Big Daddy) en Richard Groenendijk (Norman) keren terug voor dit vervolg. Nieuwe stemmen zijn van Hans Dagalet (Clay Collaway), Emma Heesters (Porsha), Matteo van der Grijn (Jimmy Crystal), Giovanca (Nooshy) en Alain Clark (Alfonso).

Garth Jennings schrijft en regisseert de film, die wordt geproduceerd door Illumination-oprichter Chris Meledandri en Janet Healy.

Sing 2 online kijken

Waar kun je Sing 2 streamen, huren, kopen of downloaden via streamingdiensten in Nederland? De film is nu te zien op Pathé Thuis, Apple TV Plus, SkyShowtime en op Amazon Prime Video. Helaas is Sing 2 niet te zien op Disney Plus of Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...