Wake Up Dead Man: Knives Out 3 aangekondigd

Netflix heeft eindelijk de officiële Knives Out 3 titel en releasedatum aangekondigd. De titel voor het volgende deel van Rian Johnson’s moordmysterie-franchise is Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. Johnson maakte ook op sociale media bekend dat hij binnenkort zal beginnen met de productie van het project, dat naar verwachting in 2025 zijn debuut zal maken. Plotdetails voor Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery zijn momenteel onbekend, behalve dat het nieuwste hoofdstuk in de saga “heel erg anders wordt dan de twee eerdere voorgangers”. Johnson schreef:

“I love everything about whodunnits, but one of the things I love most is how malleable the genre is. There’s a whole tonal spectrum from Carr to Christie, and getting to explore that range is one of the most exciting things about making Benoit Blanc movies. We’re about to go into production on the 3rd one, and I’m very, very excited to share the title, which gives a little hint of where it’s going.”

Bovendien bevatte de aankondigingsvideo voor Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery ook een voice-over van Daniel Craig, die zijn iconische rol als Benoit Blanc in de threequel opnieuw zal vertolken. In de video geeft Craig een korte samenvatting van de zaken die hij in de eerste twee films heeft opgelost, terwijl hij ook plaagt dat hij op het punt staat zijn gevaarlijkste zaak tot nu toe onder ogen te zien in de komende whodunnit-film.

Wake Up Dead Man: Knives Out 3

Het derde deel zal opnieuw worden geschreven en geregisseerd door Johnson, die eerder een Oscar-nominatie verdiende voor het beste bewerkte scenario voor zijn werk aan Glass Onion uit 2022. Johnson produceert het project ook samen met Ram Bergman.

Craig zal terugkeren voor het vervolg. Tevens zal Josh O’Connor, bekend van zijn hoofdrol in God’s Own Country en zijn rol van Prins Charles in The Crown, een sleutelrol spelen in het vervolg. Hij verscheen ook in Challengers naast Zendaya. Hij wordt ook vergezeld door Andrew Scott en Cailee Spaeny in Knives Out 3. De rollen van de twee acteurs moeten nog worden onthuld, aangezien de plotdetails van Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery momenteel niet bekend zijn.

Naast de James Bond-acteur heeft de Knives Out-franchise een aantal grote namen voorbij zien komen waaronder Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Chris Evans, Edward Norton, Dave Bautista, Janelle Monáe en Kathryn Hahn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...