Wanneer verschijn Frasier seizoen 2?

Wanneer verschijn Frasier seizoen 2 bij SkyShowtime Nederland? Paramount+ verlengde Frasier officieel voor seizoen 2 in februari 2024. Ondanks middelmatige recensies is de reboot een populaire voortzetting gebleken. Er zijn geen details vrijgegeven over de productietijdlijn van de show, maar een tweede seizoen is dus in ontwikkeling.

De reboot van Frasier ging in oktober 2023 in première, en nu is de populaire terugkerende sitcom verlengd voor een tweede seizoen. Frasier debuteerde oorspronkelijk in 1993 als een spin-off van Cheers en volgde de gelijknamige verwaande psychiater toen hij van Boston naar Seattle verhuisde om een ​​talkshow op de radio te organiseren. Bekend om zijn oneerbiedige humor, liep de serie elf seizoenen voordat het uiteindelijk eindigde in 2004.

Kelsey Grammer keert terug als de snobistische maar sympathieke Dr. Frasier Crane in de revival. Hoewel Grammer werd geprezen om zijn moeiteloze terugkeer naar de rol van Frasier, kreeg de reboot gematigde reacties van veel critici die het als “veilig” en weinig anders typeerden.

Jeff Grossman, Executive Vice President, Programming, Paramount+ vertelde:

“Kelsey made a triumphant return as one of the most iconic and beloved characters on television. The new series introduced Frasier to a whole new generation while reminding fans of Kelsey’s truly timeless portrayal of Dr. Crane. We’re so excited to see what the creative team and superb cast serve up for season two.”

Grammer zei:

“Frasier is a love story, and I am very happy we will be allowed to continue it. I’m delighted that our partners at CBS Studios and Paramount+ are on board for another season, and I can’t wait for the fans to see what we have in store!”

Frasier seizoen 2

De nieuwe serie volgt Kelsey Grammer als Frasier Crane in het volgende hoofdstuk van zijn leven terwijl hij terugkeert naar Boston met nieuwe uitdagingen om aan te gaan, nieuwe relaties om te smeden en een paar oude dromen om eindelijk te vervullen. Jack Cutmore-Scott is te zien als Frasiers zoon Freddy; Nicholas Lyndhurst als Frasiers oude studievriend die universiteitsprofessor Alan werd; Toks Olagundoye als Olivia, Alans collega en hoofd van de psychologieafdeling van de universiteit; Jess Salgueiro als Freddy’s kamergenoot Eve; en Anders Keith als Frasier’s neef David.

Twee van de originele sterren keren ook terug: Bebe Neuwirth als de ex-vrouw van Frasier en moeder van Freddy, en Perri Gilpin, die Frasiers collega Roz speelde.

Frasier is gemaakt door David Angell, Peter Casey en David Lee. De serie had hoofdrollen voor Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin en John Mahoney. Het bevatte ook een aantal gastacteurs die hun stem gaven als bellers, waaronder Gillian Anderson, Halle Berry, Jodie Foster, Carrie Fisher, Linda Hamilton, Helen Mirren, Ben Stiller, Kevin Bacon, Billy Crystal en meer.

De serie was van 1993 tot 2004 elf seizoenen lang te zien. Frasier kreeg in totaal 108 Emmy-nominaties en 37 daarvan, waaronder Outstanding Comedy Series en Outstanding Lead Actor in a Comedy Series voor Grammers optreden als Frasier Crane. Bovendien heeft de serie ook twee Grammer Golden Globe Awards voor Beste Acteur gewonnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...