Wanneer verschijnt Sleepers seizoen 3 op Videoland?

Sleepers seizoen 3 komt eraan! Dat maakte bedenker en hoofdrolspeler Robert de Hoog woensdag bekend in De Avondshow met Arjen Lubach.

“We gaan ook seizoen 3 maken”, zei De Hoog. De acteur, die de serie maakt met rechercheur en scenarist Simon de Waal, deelde verder geen details over de komende reeks. Ook een mogelijke releasedatum voor Sleepers seizoen 3 is nu nog niet bekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Het tweede seizoen van de serie ging vorig jaar in première op Videoland. De reeks groeit mogelijk uit tot een internationale hit. Eind vorig jaar werd bekend dat de serie is verkocht aan een groot Brits streamingplatform. Daarmee is de thriller te zien in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

De familiebanden worden flink op de proef gesteld… We dalen af in de krochten van de hel waar Martin Oudkerk in is beland. Het geweld sleurt zijn familie mee de afgrond in en Martin zal voorgoed met zijn demonen moeten afrekenen om te overleven.Sleepers seizoen 3

Sleepers vertelt het keiharde verhaal van corrupt agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.

In het tweede seizoen staat de wereld van de corrupte agent Martin (Robert de Hoog, ook showrunner en scenarist) op instorten wanneer zijn vrouw Noura (Sinem Kavus verving Maryam Hassouni) achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Hij moet alles op alles zetten om niet ontmaskerd te worden en tegelijkertijd is de druk uit de onderwereld nog nooit zo groot geweest. Zijn moeder Ans (Lineke Rijxman) staat op het punt van oorlog met een grote, zeer gewelddadige internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem (Teun Kuilboer) haar te helpen en verder te gaan dan dat ze ooit hebben moeten gaan. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin en kan hij zijn collega’s niet meer vertrouwen.

Sleepers is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Deze jonge infiltranten worden sleepers genoemd. Martin Oudkerk is één van hen.

De cast bestaat uit namen als Robert de Hoog, Teun Kuilboer, Maryam Hassouni, Julmar Simons, Chems Eddine Amar, Chris Peters, Dilan Yurdakul, Gijs Scholten van Aschat, Hans Dagelet, Hans Kesting, Lineke Rijxman, Marieke Heebink, Mike Reus, Nazmiye Oral, Rifka Lodeizen, Sabri Saddik.

De fictieve serie is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog. Laatstgenoemde is daarnaast ook Creative Producer van de serie. Regie ligt in handen van Max Porcelijn en Aaron van Valen. Fiction Valley is verantwoordelijk voor de productie.

Het is dus zeker dát er een Sleepers seizoen 3 zal verschijnen op Videoland, maar wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend. Hou deze pagina in de gaten!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *