Abbott Elementary seizoen 2 vanaf 1 maart op Disney Plus Nederland

Abbott Elementary seizoen 2 is vanaf 1 maart 2023 te streamen via Disney Plus Nederland, waar ook het eerdere seizoen te bekijken is. Vanaf dan kan je de eerste tien afleveringen zien, de rest van het seizoen komt later dit jaar. Bekijk hieronder een trailer.

Abbott Elementary seizoen 2

Een groep toegewijde, gepassioneerde leraren en een enigszins toondove directeur worden in Abbott Elementary samengebracht op een openbare school in Philadelphia. Ze zijn ondanks grote tegenslagen vastbesloten om hun studenten te helpen slagen in het leven. Hoewel deze leraren misschien in de minderheid en ondergefinancierd zijn, houden ze van wat ze doen, ook al houden ze niet van de houding van het schooldistrict ten aanzien van het onderwijzen van kinderen.

Abbott Elementary is een mockumentary sitcom serie gemaakt door Quinta Brunson voor ABC. De cast bestaat uit Quinta BrunsonTyler James Williams, Janelle James, Lisa Ann Walter, Chris Perfetti, Sheryl Lee Ralph en William Stanford Davis.

De serie ging in première op 7 december 2021, en kreeg lovende kritieken. Het eerste seizoen werd genomineerd voor zeven Primetime Emmy Awards en won er drie. In maart 2022 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen van 22 afleveringen, dat in première ging op 21 september 2022. In januari 2023 werd de serie verlengd voor een derde seizoen.

Abbott Elementary won eerder dit jaar de Golden Globe voor beste musical of komedie.

Abbott Elementary seizoen 2 is vanaf 1 maart 2023 te zien via Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...