Advocatenserie Family Law vanaf 12 juni van start op Net5

Vanaf woensdag 12 juni is de Canadese advocatenserie Family Law in Nederland te zien op Net5. Het tragikomische drama volgt advocate Abigail Bianchi (Jewel Straite), die door toedoen van haar alcoholverslaving een dieptepunt in haar carrière beleeft wanneer ze in de rechtszaal moet kotsen en de video hiervan viral gaat. Bekijk hieronder een trailer.

Family Law op Net 5

In Vancouver worstelt advocate, en tevens herstellende alcoholiste, Abigail “Abby” Bianchi om haar carrière en gezin weer op de rails te krijgen. Als voorwaarde voor haar proeftijd wordt Abby gedwongen om te werken bij het bedrijf van haar vervreemde vader, Svensson and Associates. Ze moet voor het eerst in het familierecht gaan werken, terwijl ze nieuwe relaties smeedt met haar halfbroer en halfzus die ze voordien nog niet had ontmoet. Het resultaat is een disfunctioneel familieadvocatenkantoor dat andere gezinnen helpt met hun eigen disfuncties.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams, Lauren Holly, Victor Garber.

Family Law is een Canadese juridische dramaserie van de zender Global. De serie gaat in première op 17 september 2021. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Op de Canadese televisie was eerder dit jaar het vierde seizoen te zien.

De advocatenserie Family Law is vanaf 12 juni 2024 te zien op Net 5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...