Trailer voor Netflix film Trigger Warning met Jessica Alba

Vanaf 21 juni 2024 is op Netflix de film Trigger Warning te zien met Jessica Alba (Fantastic Four, Sin City 2, Machete) in de hoofdrol. Tevens zijn er rollen voor Mark Webber, Tone Bell, Jake Weary, Gabriel Basso & Anthony Michael Hall.

Een ervaren Special Forces-commando (Alba) neemt de eigenaar van de bar van haar vader over nadat hij plotseling is overleden en komt al snel in conflict met een gewelddadige bende die in haar geboortestad rondrent. Bekijk hieronder de trailer.

Trigger Warning op Netflix

De film volgt de Special Forces-commando Parker (Jessica Alba), die tijdens een missie in het buitenland wordt teruggeroepen wanneer haar vader blijkt te zijn overleden. Samen met haar ex-vriend en inmiddels sheriff Jesse (Mark Webber) en diens zeer invloedrijke vader (Anthony Michael Hall) probeert ze te achterhalen wat er precies met haar vader is gebeurd, terwijl ze het tevens aan de stok krijgt met een gewelddadige bende.

Het script voor Trigger Warning komt van John Olson (A History of Violence), John Brancato (The Game) en Halley Gross (Westworld). De film is het Engelstalige debuut van de Indonesische regisseur Mouly Surya, die in eigen land furore maakte met Fiksi (2008) en Marlina the Murderer in Four Acts (2017).

Trigger Warning verschijnt vrijdag 21 juni op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...