After Everything vanaf 13 september in de Nederlandse bioscoop

After Everything draait vanaf 13 september 2023 in de Nederlandse bioscoop. Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everything?

After Everything in de bioscoop

Er is een eind gekomen aan de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Jaren later werkt Hardin aan een nieuw boek, maar hij worstelt om het af te maken. Als hij te horen krijgt dat ene Natalie Kingsley, iemand die hij pijn heeft gedaan, in Lissabon is, besluit Hardin haar op te zoeken om het goed te maken. Tegelijkertijd is hij er kapot van dat Tessa niet bij hem wil zijn en verder wil gaan met haar leven.

After Everything is geschreven en geregisseerd door Castille Landon. Gebaseerd op de personages uit de After-romanreeks van Anna Todd, is het een direct vervolg op After Ever Happy (2022) en het vijfde en laatste deel in de filmreeks. De film is daarmee een origineel verhaal door regisseur Landon en is het eerste deel dat niet gebaseerd is op een van de titelromans.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard.

After Everything draait vanaf 13 september 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...