André Rieu ’s 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around vanaf augustus in de bioscoop

Ben je klaar om verrast te worden? André Rieu nodigt je in 2023 uit voor zijn gloednieuwe bioscoop spektakel Love is All Around op 26 & 27 augustus. Neem je geliefden mee en geniet van een magisch concert uit André’s geboortestad Maastricht met prachtige muziek en entertainment, alleen in de bioscoop! Bekijk hieronder een trailer.

Andre Rieu 2023

André Rieu 2023

De Koning van de Wals nodigt je uit voor zijn gloednieuwe bioscoopconcert Love is All Around, vanuit zijn prachtige geboortestad Maastricht! André Rieu organiseert dit jaar opnieuw zijn glorieuze jaarlijkse zomerevenement op het iconische Vrijthof. Het concert wordt een muzikaal feest met hartverwarmende stukken die liefdevol door André zijn uitgekozen, met klassiekers, populaire meezingers en heerlijke walsen waarop je wilt dansen. Samen met zijn geliefde Johann Strauss Orkest, werkt André samen met het charmante Gospelkoor en speciale gasten, om een verfrissend, romantisch, leuk feest te bezorgen in een bioscoop bij jou in de buurt.

Koop nu je kaartjes op www.andreincinemas.com

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: