Agatha All Along trailer geeft een voorproefje van de MCU-serie met Kathryn Hahn

De eerste trailer van de Marvel serie Agatha All Along is vrijgegeven. Het is een nieuwe MCU-serie met Kathryn Hahn in de hoofdrol en dient als spin-off van WandaVision uit 2021. De eerste twee afleveringen gaan in september in première op Disney Plus.

Bekijk hieronder de teaser trailer en poster van Agatha All along.

Agatha All Along

Agatha All Along

De beruchte Agatha Harkness raakt in de problemen nadat een verdachte gothic-tiener haar heeft geholpen zich te bevrijden van een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt als hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Heksenweg, een magische reeks beproevingen die, als ze wordt overleefd, een heks beloont met wat ze missen. Samen vormen Agatha en deze mysterieuze tiener een wanhopige groep en gaan op pad, verder, over The Road…

Naast Hahn heeft de serie – voorheen bekend als Agatha: House of Harkness, Agatha: Coven of Chaos en Agatha: Darkhold Diaries – rollen voor Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone en Aubrey Plaza.

Jac Schaeffer, de creatieve kracht achter WandaVision, fungeert als showrunner. Schaeffer regisseerde ook de pilot-aflevering en produceert de serie samen met Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum en Mary Livanos.

Rachel Goldberg en Gandja Montiero regisseerden ook afleveringen van de nieuwe Agatha-serie van Marvel Studios. Het filmen begon in januari 2023 voordat de productie eind mei 2023 werd afgerond.

De eerste twee afleveringen van Marvel Television’s Agatha All Along gaan op 18 september in première op Disney+. De serie zal in totaal negen afleveringen bevatten, en de finale wordt uitgezonden op 6 november 2024.

WandaVision is ondertussen beschikbaar om te streamen op Disney+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...