Winactie | True Detective seizoen 4 blu ray

True Detective seizoen 4 is vanaf 10 juli beschikbaar op DVD en Blu-ray™ en in boxset met de vier seizoenen. Wij mogen een blu ray weggeven van het vierde seizoen! Wil jij kans maken op een exemplaar? Doe dan snel mee met de winactie!

Hoe ver ben jij bereid te gaan om de waarheid te achterhalen? Dit vierde seizoen van de bekroonde HBO®-reeks zal je onderdompelen in een spannend verhaal dat zich afspeelt in het stadje Ennis in het barre Alaska. Ga mee met Oscarwinnares Jodie Foster en Kali Reis in dit nieuwe onderzoek dat onze rechercheurs op de proef zal stellen.

Titel: True Detective seizoen 4
Cast: Jodie FosterKali Reis, John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett en Anna Lambe

True Detective seizoen 4 blu ray

Het vierde deel van HBO®’s bekroonde misdaaddrama/mysterieserie True Detective: Night Country ontvouwt zich in zes meeslepende afleveringen. Wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het arctische onderzoeksstation Tsalal beheren spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Academy Award® winnares Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) de confrontatie aangaan met de duisternis die ze in zich dragen en de vervloekte waarheden die begraven liggen onder het eeuwige poolijs boven water zien te halen.

True Detective seizoen 4 blu ray

Winactie True Detective seizoen 4 blu ray

Wat moet je doen? Simpel! Stuur een mail naar info@entertainmentvandaag.nl en vertel ons dan waarom jij deze serie graag zou willen zien. En maak kans!

Volg onze Facebook én Instagram-pagina’s en maak EXTRA kans!

Uit alle aanmeldingen zal de winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan t/m 4 augustus 2024.

Voorwaarden

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
  • De winnaar van de actie zal persoonlijk benaderd worden;
  • Per persoon kan slechts één keer worden meegedaan;
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...