Alaska Daily met Hilary Swank vanaf 8 februari op Disney Plus Nederland

De eerste twee afleveringen van de serie Alaska Daily zijn vanaf 8 februari 2023 te zien op Disney Plus Nederland. Hierna verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering, waardoor de seizoensfinale op 5 april valt. Hilary Swank speelt in Alaska Daily de rol van Eileen Fitzgerald, een zeer getalenteerde en onderscheiden onderzoeksjournaliste die haar drukke leven in New York achter zich laat. Bekijk hieronder een trailer.

Alaska Daily op Disney Plus Nederland

Eileen Fitzgerald is een journaliste uit New York die naar Alaska verhuist voor een schone start en op zoek is naar verlossing, zowel persoonlijk als professioneel. Ze sluit zich aan bij een dagelijkse metrokrant in Anchorage, die haar wordt aangeboden door Stanley Cornik, een redacteur op de nieuwe plek die 20 jaar geleden met haar samenwerkte. Bij haar nieuwe baan krijgt ze een lang gekoesterde zaak van de dood van een vermiste vrouw die tijdens haar tienerjaren werd ontvoerd. Naarmate Elieen verder gaat met het onderzoek, ontdekt ze bepaalde aanwijzingen die meer invalshoeken en verklaringen aan de zaak geven omdat de politie en de rechtbanken niet actief zijn in het uitspreken van gerechtigheid.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Swank, Jeff Perry, Grace Dove, Meredith Holzman, Matt Malloy, Pablo Castelblanco, Ami Park, Craig Frank.

Alaska Daily is een dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 6 oktober 2022. De pilot is geschreven en geregisseerd door Tom McCarthy. De showrunner van de serie is Peter Elkoff. Tom McCarthy’s Slow Pony Productions, 20th Television en Hilary Swank traden op als producenten.

Vanaf 8 februari 2023 is de serie te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter