Alice, Darling met Anna Kendrick vanaf 23 maart in de bioscoop

Just Entertainment heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Alice, Darling, het aankomende psychologische thriller-drama met Anna Kendrick in de hoofdrol. De film verschijnt 23 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer en poster hieronder.

De film is het speelfilmdebuut van regisseur Mary Nighy, dochter van Bill Nighy, en ging eerder dit jaar in première op het Toronto International Film Festival. Deze werd daar vol lof ontvangen.

Alice Darling bioscoop

Alice Darling in de bioscoop

Alice (Anna Kendrick) zit gevangen in een gewelddadige relatie. Ze wordt door haar vriend Simon psychisch mishandeld en tot het uiterste gedreven. Wanneer ze een weekje weg is met twee goede vriendinnen leert Alice zichzelf opnieuw kennen en kan ze haar leven meer in perspectief plaatsen. Langzaam wordt ze minder afhankelijk van de giftige relatie waar ze in zit. Maar de wraak van Simon is even onvermijdelijk als verwoestend en stelt de kracht, moed en hechte vriendschappen van Alice op de proef.

Alice, Darling is geregisseerd door Mary Nighy op basis van een scenario geschreven door Alanna Francis. De hoofdrollen worden gespeeld door Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick en Wunmi Mosaku.

De film is geproduceerd door Katie Bird Nolan, Lindsay Tapscott, Christina Piovesan en Noah Segal. Het komt van Babe Nation Films en Elevation Pictures.

Alice, Darling verschijnt 23 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Just Entertainment

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...