Terrifier 3 wordt de engste film in de franchise

Het vervolg Terrifier 3 is inmiddels bevestigd en beloofd door Damien Leone, de schrijver en regisseur van de vorige films. Hij vermeldde op Twitter dat een van zijn belangrijkste doelen voor Terrifier 3 is om de griezelfactor uit de originele korte film van Terrifier te heroveren. Hij zei:

“One of my main goals for Terrifier 3 is to recapture the creep factor present in the original Terrifier short film. That had a genuinely spooky atmosphere that I’m still proud of. If all goes as planned, part 3 will be the scariest Terrifier thus far.”

De korte film waar Leone het over heeft, is All Hallows’ Eve, een film die direct op DVD verscheen en wordt gepresenteerd als een serie korte films die zijn ontdekt door een babysitter en de twee kinderen voor wie ze zorgt. De babysitter ontdekt een band in een van de Halloween-tassen van de kinderen na een nacht van trick or treat. De tape toont het moorddadige karakter van Art the Clown, die doet waar hij goed in is.

Horror-liefhebbers kunnen sinds 19 januari 2023 naar de bioscoop voor de film Terrifier 2.  De nieuwe horrorfilm zou zo schokkend en gewelddadig zijn dat mensen in de bioscoop “braken” en “flauwvallen”. En daar heeft de Nederlandse Kinepolis-bioscoop in Almere een oplossing voor gevonden. Zij delen namelijk kotszakjes uit in de filmzaal.

Terrifier 3

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.

Sinds de release van cult-slasher Terrifier in 2016 hebben old school horrorfans de expressieve killer-clown Art in hun hart gesloten, en de makers gesmeekt om een vervolg. En nu is er dan de genadeloze Terrifier 2: na een zegetocht langs Amerikaanse bioscopen klaar om het Nederlandse horrorpubliek te overrompelen.

De film is geschreven, geregisseerd, bewerkt en geproduceerd door Damien Leone. Het bevat de terugkeer van David Howard Thornton en Samantha Scaffidi, die respectievelijk Art the Clown en Victoria Heyes in de eerste film speelden. Daarnaast zijn er rollen voor Lauren LaVera, Elliott Fullam, Sarah Voigt, Kailey Hyman en Casey Hartnett.

Terrifier 2 draait sinds 19 januari 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Gusto Entertainment

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...