Alien Romulus vanaf 14 augustus in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

De eerste Alien: Romulus trailer is uitgebracht en geeft fans een langverwachte eerste blik op het volgende deel in de iconische horrorfranchise. Het is een op zichzelf staand deel in de Alien-franchise dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Alien (1979) en Aliens (1986).

De trailer geeft een korte maar huiveringwekkende blik op de komende film en de ruimteschipsetting voordat snel de iconische Xenomorph wordt getoond. Alien: Romulus zal op 14 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Je kunt de nieuwe Alien: Romulus trailer hieronder bekijken.

Alien Romulus trailer

Alien Romulus trailer

Terwijl ze de diepten van een verlaten ruimtestation afspeuren, komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan ​​met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

Alien: Romulus wordt de vierde film geregisseerd door Fede Álvarez. Het komt van een scenario dat hij samen met Rodo Sayagues schreef, gebaseerd op personages gemaakt door Dan O’Bannon en Ronald Shusett. Alien: Romulus is de zevende film in de franchise, en de negende over xenomorfen, als je de Aliens vs. Predator-crossoverfilms meetelt.

De cast van de film bestaat uit Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) en Aileen Wu. Alien en Prometheus regisseur/maker Ridley Scott produceert samen met Michael Pruss en Walter Hill.

Uitvoerende producenten voor de film zijn onder meer Fede Álvarez, Elizabeth Cantillon (Charlie’s Angels), Brent O’Connor (Bullet Train) en Tom Moran (Unstoppable).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...