Teaser Trailer van Supacell geeft een voorproefje van het nieuwste serie van Netflix

Netflix heeft de teaser trailer vrijgegeven voor het komende fantasy-misdaaddrama Supacell, over vijf vreemden die plotseling superkrachten kregen. De serie zal naar verwachting in juni 2024 debuteren. Bekijk hieronder de teaser trailer van Supacell.

Supacell op Netflix

De serie volgt een groep van vijf gewone mensen die onverwacht superkrachten ontwikkelen. Ze hebben weinig gemeen, behalve één ding: het zijn allemaal zwarte Zuid-Londenaren. Het is aan één man, Michael Lasaki, om ze allemaal samen te brengen om de vrouw van wie hij houdt te redden.

Supacell is gemaakt en geregisseerd door Rapman (Blue Story), die tevens de showrunner is. Het wordt geproduceerd door Mark Hedges, Sheila Nortley en Geraldine Hawkins, met Rapman, Anna Ferguson, Steve Searle en Mouktar Mohammed als uitvoerende producenten.

In de serie speelt Tosin Cole (Till) als Michael, Nadine Mills (Sliced ​​en The Weekend) als Sabrina, Eric Kofi Abrefa (BMF) als Andre, Calvin Demba (The Rig) als Rodney, Josh Tedeku (Moonhaven) als Tazer, Adelayo Adedayo (The Responder) als Dionne, Rayxia Ojo (Call The Midwife) als Sharleen en Giacomo Mancini (Top Boy) als Spud.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...