All the Light We Cannot See vanaf 2 november op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht voor All the Light We Cannot See, een serie bewerking van de Pulitzer Prize-winnende roman. De serie gaat op 2 november 2023 in première op Netflix. De nieuwe serie All the Light We Cannot See vertelt het verhaal van de buitengewone kracht van menselijke verbondenheid. Het volgt het leven van twee tieners tijdens het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog – Marie-Laure, een blind Frans meisje en Werner Pfennig, een Duitse jongen die gedwongen werd zich aan te sluiten en te vechten voor het nazi-regime.

Deze serie is van de hand van regisseur Shawn Levy. In de belangrijke rollen vinden we Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo de hoofdrollen.

All the Light We Cannot See

All the Light We Cannot See is gebaseerd op de met een Pulitzerprijs bekroonde roman en vertelt het verhaal van de buitengewone kracht van menselijke verbondenheid. In de loop van tien jaar verweeft deze miniserie de levens van Marie-Laure Leblanc, een blind Frans meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog haar toevlucht zoekt bij haar oom, en Werner Pfennig, een briljante Duitse tiener met een expertise in het repareren van radio’s. Dankzij een gedeelde geheime band vinden ze geloof in de mensheid en de mogelijkheid van hoop.

De serie is geregisseerd door Shawn Levy op basis van een scenario door Steven Knight.

De serie heeft rollen voor Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo. Bovendien wordt nieuwkomer Aria Mia Loberti geïntroduceerd.

All the Light We Cannot See is vanaf 2 november 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...