Bekijk de eerste trailer voor Insidious: The Red Door

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Blumhouse’s horrorvervolg Insidious: The Red Door. Bekijk de trailer en poster hieronder. De poster toont de kenmerkende rode deur van de franchise, die dient als toegangspoort tot een bovennatuurlijk rijk genaamd The Further. Het vijfde deel staat momenteel gepland om op 6 juli in de bioscopen te verschijnen.

Insidious: The Red Door

Insidious: The Red Door

In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.

De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Patrick Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee. De film is geproduceerd door Jason Blum, Oren Peli, James Wan en Leigh Whannell. Het scenario is geschreven door Scott Teems naar een verhaal van Leigh Whannell dat gebaseerd is op de personages bedacht door Leigh Whannell.

Insidious: The Red Door draait vanaf 6 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...