Ant-Man and the Wasp: Quantumania vanaf 15 februari in de bioscoop

Marvel Studios’ Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

In de hoofdrollen zien we Paul Rudd als Scott Lang en Evangeline Lilly als Hope van Dyne naast Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, David Dastmalchian en Randall Park. Lovecraft Country acteur Jonathan Majors heeft zich bij de cast had gevoegd als de slechterik Kang the Conqueror.

De film wordt geregisseerd door Peyton Reed. De film wordt geschreven door Rick & Morty’s Jeff Loveness. Het is de derde film in de Ant-Man reeks en de eerste film van Phase Five van het MCU.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Disney/ Marvel

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...