Anyone But You vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Sony Pictures heeft de trailer uitgebracht voor Anyone But You, de komende romantische komedie van Will Gluck, met in de hoofdrollen Sydney Sweeney en Glen Powell. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont twee aantrekkelijke individuen, die elkaar gewoon niet kunnen uitstaan. Desondanks besluiten ze een neprelatie op te bouwen in het bijzijn van hun vrienden en familie terwijl ze een bruiloft in Australië bijwonen. De film Anyone But You verschijnt op 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Anyone But You trailer

Anyone But You trailer

In de komedie lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

Everyone But You wordt geregisseerd door Will Gluck op basis van een scenario dat hij samen met Ilana Wolpert schreef. De filmmaker is vooral bekend vanwege zijn regiewerk voor de romantische komedies Easy A en Friends with Benefits, evenals de Peter Rabbit-films. Sydney Sweeney en Glen Powell worden vergezeld door Alexandra Shipp, GaTa, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Michelle Hurd, Bryan Brown, Darren Barnet en Hadley Robinson.

Anyone But You draait vanaf 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: