Serie The Curse vanaf januari te zien bij SkyShowtime

Vandaag bevestigde SkyShowtime voorafgaand aan een exclusieve vertoning op het Stockholm International Film Festival, dat The Curse vanaf vrijdag 5 januari te zien is op het platform. De eerste vijf afleveringen van de SkyShowtime Original-serie zijn vanaf de première te streamen, met elke week nieuwe afleveringen. Bekijk de trailer hieronder.

The Curse, van co-creators, medeschrijvers en executive producers Benny Safdie en Nathan Fielder, volgt Whitney en Asher Siegel, een pasgetrouwd stel dat hun visie voor milieuvriendelijke woningen probeert waar te maken voor de kleine gemeenschap van Española, New Mexico. Het wordt er echter niet makkelijker op wanneer Dougie, een reality-tv-producent met nogal excentrieke trekjes, kansen ziet in hun verhaal.

The Curse op SkyShowtime

In de loop van de serie raakt het stel verwikkeld in een mysterieus web van ethische en morele dilemma’s, terwijl ze hun relatie overeind proberen te houden. Emma Stone (La La Land, The Favourite), Nathan Fielder (The Rehearsal) en Benny Safdie (Oppenheimer) spelen de hoofdrol in de serie. Enkele gaststerren zijn Oscar-genomineerde Barkhad Abdi, Emmy®-genomineerde Corbin Bernsen en Constance Shulman.

The Curse is een coproductie van SHOWTIME en A24. Ook Nathan Fielder trad op als regisseur. Emma Stone was naast Dave McCary en Ali Herting ook uitvoerend producent onder hun productiehuis Fruit Tree, alsook Josh Safdie onder het productiehuis Elara Pictures.

SkyShowtime is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung en via de website: www.skyshowtime.com. SkyShowtime kost € 6,99 per maand (reclamevrij), met een gratis proefperiode van 7 dagen en is op elk moment op te zeggen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: