Autumn and the Black Jaguar vanaf maart in de Nederlandse bioscoop

Autumn and the Black Jaguar (originele titel Le Dernier Jaguar) draait vanaf maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. Autumn groeide op in het Amazone-regenwoud en woont samen met Hope, de schattige babyjaguar die ze heeft geadopteerd. Een omstandigheid dwingt Autumn echter terug te keren naar New York. Autumn gaat terug de jungle in om Hope te redden van groot gevaar.Autumn and the Black Jaguar

Door op te groeien in het regenwoud van de Amazone kreeg Autumn de zeldzaamste vriendschap – een verloren jaguarwelp die ze Hope noemt. Wanneer een tragische gebeurtenis Autumn dwingt om Hope achter te laten in het onbekende New York, droomt ze er al jaren van om terug te keren naar het regenwoud en haar vriendin. Als ze 14 is, ontdekt Autumn dat haar geboortedorp wordt bedreigd door dierenhandelaren en besluit ze dat ze terug moet naar het Amazonegebied om haar geliefde jaguar te zien.

De cast bestaat uit namen als Wayne Charles Baker, Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Paul Greene, Kelly Hope Taylor.

De regie is in handen van Gilles de Maistre op basis van een scenario door Prune de Maistre.

Autumn and the Black Jaguar draait vanaf maart 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...