Horror film Baghead vanaf 21 maart in de Nederlandse bioscoop

Van de maker van horrorfilms It en Barbarian komt nu Baghead: een bloedstollende supernatural horrorfilm, gebaseerd op de gelijknamige, award-winnende korte film uit 2017. De film Baghead draait vanaf 21 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop.

In de film komt Iris erachter dat haar vader is overleden. De twee hadden niet echt een goede band en hadden maar nauwelijks contact met elkaar. Toch laat hij haar iets achter, namelijk zijn oude, verwaarloosde bar. Iris komt erachter dat er in de kelder een duister wezen woont, genaamd Baghead. 

Baghead in de bioscoop

Als de vervreemde vader van Iris op gruwelijke wijze overlijdt, erft zij zijn verwaarloosde bar in Berlijn. Maar deze erfenis komt tegen een prijs: een 400 jaar oud monsterlijk wezen genaamd “Baghead” leeft in de kelder, en kan en op verzoek in een dode uit ieders verleden veranderen en hen zo nog een moment samen gunnen. Er is wel een tijdslimiet: na 2 minuten wordt het wezen te sterk en ontketent het onbeheersbare krachten, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien. Samen met haar vriendin Katie moet Iris zien af te komen van haar lot als bewaker van dit gruwelijke wezen, voordat het te laat is en Baghead hen dreigt te vernietigen.

De film heeft Freya Allan (The Witcher), Peter Mullan (My Name Is Joe), Jeremy Irvine (War Horse) en Ruby Barker (Bridgerton) in de hoofdrollen.

De film is geregisseerd door Alberto Corredor op basis van een scenario door Christina Pamies, Bryce McGuire, Lorcan Reilly.

Baghead film releasedatum Nederlandse bioscoop

De film Baghead draait vanaf 21 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...