Avatar: The Way of Water vanaf 14 december 2022 in de bioscoop in Nederland

Avatar: The Way of Water is het vervolg op de film Avatar uit 2009, beide geregisseerd door James Cameron. De film zal vanaf 14 december 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Bekijk hieronder een trailer.

Het vervolg speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Avatar: The Way of Water

14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na’vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De Avatar sequel wordt wederom geregisseerd door James Cameron. Hij produceerde de film met Jon Landau en schreef het scenario met Rick Jaffa en Amanda Silver, dat is gebaseerd op een verhaal dat de drie schreven met Josh Friedman en Shane Salerno.

Terugkerende castleden zijn Zoe Saldana, Sam Worthington, Dileep Rao, Joel David Moore, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Matt Gerald en Sigourney Weaver. Daarnaast zijn er rollen voor Oona Chaplin, Kate Winslet, Edie Falco, Vin Diesel, Jemaine Clement en Michelle Yeoh.

Avatar: The Way of Water zal vanaf 14 december 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Deze wordt gevolgd door Avatar 3 in 2023, deel 4 in december 2025 en deel 5 in december 2027.

Afbeelding via The Walt Disney Company

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...