National Treasure: Edge of History vanaf 14 december op Disney Plus Nederland

National Treasure: Edge of History is vanaf 14 december 2022 te zien op Disney Plus Nederland. De reeks is gebaseerd op de succesvolle filmfranchise met Nicolas Cage. Bekijk hieronder een trailer.

National Treasure: Edge of History

De serie richt zich op het nieuw gezicht met Jess Morales, een jong meisje dat verrassend genoeg de schokkende geheime geschiedenis van haar familie ontdekt. Jess werkt voor de FBI waar ze haar vermogen om puzzels op te lossen laat zien in de Cryptoanalyse-divisie. Ze begint aan haar eigen avontuur vol geschiedenis en haast zich om de waarheid over het mysterieuze verleden bloot te leggen, terwijl ze probeert een eerder verloren Noord-Amerikaans artefact te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lisette Alexis als Jess Morales, Lyndon Smith als FBI Agent Ross, Zuri Reed als Tasha, Jake Austin Walker als Liam, Antonio Cipriano als Oren, Jordan Rodrigues als Ethan, Catherine Zeta-Jones als Billie, Justin Bartha als Riley Poole en Harvey Keitel als Peter Sadusky.

De eerste aflevering van de serie wordt geregisseerd door Mira Nair (Queen of Katwe) op basis van een scenario geschreven door de originele filmschrijvers Marianne en Cormac Wibberley.

Het project is afkomstig van de originele filmproducent Jerry Bruckheimer en de Wibberleys, die allemaal als uitvoerende producenten dienen. Het wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer Television met ABC Signature als studio.

National Treasure: Edge of History is vanaf 14 december te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...