Bekijk de eerste trailer voor My Big Fat Greek Wedding 3

Bekijk hieronder de eerste trailer van My Big Fat Greek Wedding 3. De romantische comedy My Big Fat Greek Wedding komt terug naar de bioscoop met een gloednieuw avontuur. Ga mee met de Portokalos-familie tijdens hun reis naar een familiereünie in Griekenland voor een hartverwarmende en hilarische trip vol met liefde en onverwachte wendingen.

My Big Fat Greek Wedding 3

My Big Fat Greek Wedding 3 trailer 

De eerste film My Big Fat Greek Wedding uit 2002 was een groot succes en bracht bijna $370 miljoen dollar op met een klein budget van $5 miljoen. De eerste film gaat over de Griek-Amerikaanse Toula (Nia Vardalos), het zorgenkindje van de familie. Ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen op de wereld gezet, terwijl dat toch het levensdoel van de Griekse vrouw is?

Als alle bemoeienissen haar teveel worden en ze de niet-griekse god, Ian tegenkomt, besluit ze haar leven drastische om te gooien. Ze ondergaat een totale metamorfose, verlaat het oude vertrouwde Griekse restaurant van haar vader en wil trouwen met Ian. Binnen haar familie ontstaat daardoor grote consternatie. Dit leidt tot vermakelijke discussies en hilarische uitspattingen.

De eerste film kreeg een vervolg, My Big Fat Greek Wedding 2 in2016. Deze film deed het minder goed dan de eerste film, maar wist toch nog $90 miljoen op te brengen.

De hoofdrollen in het derde deel worden gespeeld door Nia Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elias Kacavas, Maria Vacratsis, Elena Kampouris, Andrea Martin, Joey Fatone, Gia Carides, Melina Kotselou.

De film is afkomstig van schrijver en regisseur Nia Vardalos.

My Big Fat Greek Wedding 3 draait vanaf 7 september a.s. exclusief in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...