Bekijk de eerste trailer voor The Equalizer 3

Sony Pictures heeft de eerste trailer van The Equalizer 3. Het is het laatste hoofdstuk van de actiefranchise met Denzel Washington in de hoofdrol die in 2014 begon. Bekijk deze hieronder.

The Equalizer 3 trailer

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

De nieuwe film heeft hoofdrollen voor Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Gaia Scodellaro, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero en Eugenio Mastrandrea.

De film is geregisseerd door Antoine Fuqua op basis van een scenario door Richard Wenk.

De films zijn gebaseerd op de beroemde tv-serie uit de jaren 80 met dezelfde naam, die meer recentelijk ook opnieuw is een reboot kreeg als de tv-serie The Equalizer, die geen directe verbinding met deze films heeft.

The Equalizer 3 draait vanaf 31 augustus 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...