Het Perfecte Plaatje in Zuid Afrika 2023 | Dit zijn de deelnemers

Vandaag vertrokken acht gloednieuwe kandidaten naar Zuid-Afrika voor het speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023. Het is de tweede keer dat het programma een speciaal seizoen in het buitenland opneemt.

AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed en presentator Rick Brandsteder zijn dit nieuwe seizoen van de partij en ook zanger Rob Dekay en YouTuber Wildebras hopen kans te maken op de titel. De presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet zijn vandaag ook afgereisd naar Zuid-Afrika. Tot slot doen Eloïse van Oranje en aanstormend talent en zangeres Numidia el Morabet ook mee aan het gloednieuwe seizoen.

Het Perfecte Plaatje Op Reis in Zuid Afrika zal vanaf 10 mei 2023 te zien zijn bij RTL 4 en bij Videoland.

Het Perfecte Plaatje Zuid Afrika

Het Perfecte Plaatje trekt al meerdere seizoenen veel kijkers. Het wordt sinds 2016 jaarlijks uitgezonden. In 2022 werd er tevens een special in de zomer uitgezonden. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders onder leiding van presentator Tijl Beckand de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de beste foto’s op professioneel niveau kan maken. Dit doen ze aan de hand van verschillende foto-opdrachten.

Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan, Patty Brard, Patrick Martens. Het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje is net ten einde. Documentairemaker Linda Hakeboom ging er na een fotoserie op IJsland met de winst vandoor.

Aflevering 1 van Het Perfecte Plaatje Op Reis in Zuid Afrika zal op 10 mei 2023 te zien zijn op tv bij RTL 4 én ook bij Videoland.

Afbeelding via RTL

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...