Bekijk de eerste trailer voor The Pope’s Exorcist met Russell Crowe

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Pope’s Exorcist. Het is geïnspireerd op de authentieke documenten van pater Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan. In de film speelt Russell Crowe de rol van priester Amorth. Bekijk de trailer hieronder.

The Pope's Exorcist

The Pope’s Exorcist

De film, met in de hoofdrol Oscar®-winnaar Russell Crowe, volgt Amorth bij zijn onderzoek naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen. Uiteindelijk komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.

Deze priester voerde in het echt ruim 100.000 exorcismes uit voor het Vaticaan. Hij overleed in 2016 en liet een schat aan verhalen na over zijn daden om de duivel uit mensen over de hele wereld te halen. Zijn verhaal werd vastgelegd in de bestseller An Exorcist Tells His Storyd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe, Franco Nero.

De film is geregisseerd door Julius Avery op basis van een scenario door Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

The Pope’s Exorcist draait vanaf 13 april 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...