True Lies serie vanaf 1 maart te zien

Op 1 maart gaat het eerste seizoen van de serie True Lies van start, als remake van de gelijknamige actiefilm uit 1994. Bekijk hieronder de trailer.

De serie gaat over Harry (Steve Howey), een elite spion die werkt voor de Amerikaanse geheime dienst Omega Sector. Zijn onwetende vrouw Helen (Ginger Gonzaga) is een professor die steeds gefrustreerder raakt over de constante afwezigheid van Harry.

True Lies serie

True Lies volgt Harry Tasker (Steve Howey), een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector, en zijn vrouw Helen (Ginger Gonzaga), een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine, die de schokkende ontdekking doet dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt. Nu het geheim bekend is, rekruteert Omega Helen, die op iedereen indruk maakt met haar formidabele vaardigheden, en zij sluit zich aan bij Harry en zijn team van topagenten, en begint aan geheime missies over de hele wereld en een opwindend leven vol gevaar en avontuur – terwijl ze hun avonturen geheim houden voor hun kinderen. De hernieuwde band tussen hen voegt de broodnodige pit toe aan het emotioneel gescheiden huwelijk van de Taskers en zet de topgeheime wereld van de Omega Sector op zijn kop.

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Howey, Ginger Gonzaga, Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O’Gorman, Annabella Didion, Lucas Jaye, Beverly D’Angelo.

De serie bestaat uit twaalf afleveringen en is geïnspireerd op de gelijknamige actie- en komediefilm van uitvoerend producent James Cameron. In de originele film waren er rollen voor Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis. De film bracht bijna $380 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa. De film was overigens al een remake voor de Franse komedie La Totale! uit 1991.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...