Below Deck seizoen 10 vanaf 28 april op FOX Nederland

Vanaf 28 april 2023 kun je Below Deck seizoen 10 op FOX Nederland kijken. In de realityserie Below Deck volgen we een groep werknemers die aan boord van een jacht stappen om daar een zomer te werken. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen op zo’n superdeluxe boot.Below Deck seizoen 10 op FOX

Onder leiding van kapitein Lee en gevestigd op het weelderige eiland St. Lucia, is de bemanning onder de indruk van het luxueuze, enorme 197 ft schip St. David, de grootste motorjacht in de geschiedenis van Below Deck, maar het team leert al snel dat met een grotere boot grotere problemen komen.

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning.

Below Deck Mediterranean is een spin-off van Below Deck, die in première ging op 3 mei 2016. De reeks beschrijft het leven van de bemanningsleden die werken en verblijven aan boord van een 150’+ superjacht tijdens een charterseizoen. In 2019 kondigde Bravo een nieuwe spin-off aan, Below Deck Sailing Yacht. De show volgt een bemanning die aan boord van het zeiljacht Parsifal III, vaart terwijl ze chartergasten in Griekenland verzorgen. De spin-off-serie ging op 3 februari 2020 in première.

In mei 2021 bestelde Peacock een nieuwe spin-off, Below Deck Down Under. De serie volgde de boven- en benedenverdieping van een superjacht in Australië. De serie ging in première op 17 maart 2022.

Vanaf vrijdag 28 april 2023 is Below Deck seizoen 10 elke werkdag te zien op FOX vanaf 19:00 uur.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...