Trailer voor serie Platonic met Seth Rogen & Rose Byrne

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor de serie Platonic met Seth Rogen en Rose Byrne. Het zal op 24 mei 2023 verschijnen met de eerste drie afleveringen. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen.

De trailer voor Platonic bevat de twee platonische beste vrienden Sylvia en Will, die de kans krijgen om weer contact te maken nadat ze elkaar lange tijd niet hebben kunnen zien. Hun hernieuwde vriendschap leidt ertoe dat ze samen door een wilde midlifecrisis gaan. Bekijk hieronder de trailer van Platonic.

Platonic serie

Platonic is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Nick Stoller en Francesca Delbanco. Naast de hoofdrol zullen Rogen en Byrne ook optreden als uitvoerende producenten. De serie heeft ook rollen voor Luke Macfarlane (Bros), Tre Hale, Carla Gallo (Neighbours-films) en Andrew Lopez.

De komedie met 10 afleveringen volgt een platonisch paar voormalige beste vrienden die na een lange breuk weer contact maken. De vriendschap van het duo wordt allesverslindend en destabiliseert hun leven op een hilarische manier.

De Apple TV+-serie is uitvoerend geproduceerd door Stoller, Delbanco en Conor Welch. Het is een productie van Sony Pictures Television.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...