Black Mirror seizoen 6 vanaf juni op Netflix | Bekijk de trailer

Bekijk de trailer voor Black Mirror seizoen 6. Je hebt het je afgevraagd. Je hebt gewacht. Je bent gewaarschuwd. Het zesde seizoen van Charlie Brookers Black Mirror is terug. Het meest onvoorspelbare, niet te classificeren en onverwachte seizoen ooit is te zien in 15 juni op Netflix.

De video geeft een blik op de nieuwste cast van de dark sci-fi anthologiereeks, waaronder Aaron Paul, Salma Hayek Pinault, Ben Barnes, Rory Culkin, en meer.

Black Mirror seizoen 6 trailer

Black Mirror, gemaakt door Charlie Brooker, is een anthologiereeks die inspeelt op ons collectieve onbehagen met de moderne wereld, waarbij elke opzichzelfstaande aflevering een scherp, spannend verhaal is dat thema’s van hedendaagse techno-paranoia onderzoekt. Zonder het in twijfel te trekken, heeft technologie alle aspecten van ons leven getransformeerd; in elk huis; op elk bureau; in elke handpalm – een plasmascherm; een monitor; een smartphone – een reflectie van Black Mirror.

De anthologiereeks heeft al een aantal beroemde sterren in de hoofdrol gehad tijdens de eerste vijf seizoenen. Dit omvat Daniel Kaluuya, Hayley Atwell, Jon Hamm, Bryce Dallas Howard, Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Sarah Snook, Benedict Wong, Jesse Plemons, Andrea Riseborough, Joe Cole, Letitia Wright, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Scott en Miley Cyrus.

In het zesde seizoen zijn er gastrollen voor onder meer Salma Hayek Pinault, Ben Barnes, Rory Culkin, Himesh Patel, Michael Cera, Aaron Paul, Annie Murphy, Kate Mara, Josh Hartnett, Rob Delaney en Zazie Beetz.

Black Mirror won 8 Emmy Awards, waaronder drie voor Outstanding Television Movie voor de afleveringen San Junipero en USS Callister, evenals de interactieve film Bandersnatch.

De reeks zal vanaf 15 juni 2023 verschijnen op de streamer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...