Italiaanse spin-off serie Citadel: Diana aangekondigd door Prime Video

Prime Video heeft de Italiaanse spin-off serie Citadel: Diana aangekondigd. De serie is een spin-off van de door Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas geleide spionagethriller, die onlangs zijn eerste seizoensfinale op Prime Video heeft uitgebracht.

De video geeft een glimp van de actievolle sequenties die het titulaire personage van Matilda De Angelis zal moeten doorlopen in de spin-off. Het volgende hoofdstuk in de Spyverse-serie van Amazon staat gepland voor première in 2024. Bekijk de Citadel: Diana teaser trailer hieronder.

Citadel is een wereldwijde spionagethriller die wordt verteld via meerdere series die plaatsvinden in de Verenigde Staten, Italië, India en Mexico, waarbij elke versie wordt verteld in de lokale taal van het land. De eerste spin-off is uitvoerend geproduceerd door showrunner Gina Gardini, met Arnaldo Catinari als regisseur en Alessandro Fabbri als hoofdschrijver.

Citadel: Diana

Citadel: Diana heeft rollen voor Matilda De Angelis, Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz en Filippo Nigro. Elke Citadel-show wordt lokaal gemaakt, geproduceerd en gefilmd in de regio, en speelt toptalent in de hoofdrol, waardoor een duidelijke wereldwijde franchise wordt gevormd.

Citadel is het debuut van een wereldwijde franchise. Citadel en de daaropvolgende series worden geproduceerd door AGBO van de Russo Brothers en doorkruisen de wereld met onderling verbonden verhalen. Elke Citadel-serie wordt lokaal gecreëerd, geproduceerd en gefilmd en heeft toptalent in de hoofdrol.

Uitvoerende producenten zijn Riccardo Tozzi, Marco Chimenz, Giovanni Stabilini en Emanuele Savoini samen met AGBO’s Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Ostot, Scott Nemes en David Weil. Het komt van Cattleya en Midnight Radio.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...