BN’ers steken met zeilboot Atlantische Oceaan over in RTL 4 programma Over de Oceaan Nederland

André Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Nicolette Kluijver, Roelof Hemmen en Roxane Knetemann stappen in het nieuwe RTL 4 programma Over De Oceaan Nederland volledig buiten hun comfortzone.

Tijdens een reis van ruim 5100 kilometer zijn zij volledig afhankelijk van de zee, de wind, en elkaar. Eénmaal op zee is er geen weg meer terug.Over de Oceaan Nederland op RTL 4

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein leren de avonturiers met vallen en opstaan zeilen te midden van de Atlantische golven. Startend in Las Palmas en eindigend in het Caribisch gebied, is dit avontuur een ware rollercoaster van fysieke en mentale uitdagingen.

Gedurende deze afzondering van bijna drie weken, zonder contact met het vasteland, zullen ze zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn op zee onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze enkel en alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. Over de Oceaan brengt euforie, geluk en humor afgewisseld met emotionele momenten.

Over de Oceaan is gebaseerd op een Fins format en heeft eerder in België al twee succesvolle seizoenen gehad, met een derde seizoen op komst. In acht afleveringen delen de deelnemers hun ervaringen, van tranen tot triomfen en moeten ze leren omgaan met de onvoorspelbaarheid van de natuur en de menselijke veerkracht.

Over De Oceaan wordt geproduceerd door SimpelZodiak en is vanaf donderdag 16 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Artwork © RTL4 / Foto: Jasper Suyk/Dracorubio

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...