Trailer voor de Prime Video serie The Baxters

Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor The Baxters, de komende seriebewerking van Karen Kingsbury’s romanreeks. Het uit tien afleveringen bestaande familiedrama zal op 28 maart in première gaan. Bekijk hieronder de trailer van The Baxters.

The Baxters

The Baxters is een meeslepend familiedrama dat Elizabeth en John Baxter en hun vijf volwassen kinderen volgt. Seizoen één gaat over de dochter van Elizabeth en John, Kari, die de schokkende waarheid ontdekt dat haar echtgenoot, professor Tim, in het geheim een ​​affaire heeft met een van zijn studenten. Terwijl haar relatie op de proef wordt gesteld, moet Kari troost zoeken in haar geloof en familie om te ontdekken of liefde echt een keuze is en of haar huwelijk kan worden verlost. Op deze diep ontroerende, op geloof gebaseerde reis moeten The Baxters als gezin samenkomen om de uitdagingen van het leven aan te kunnen.’

De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jessie Rosen, die tevens de showrunner is. Het zal worden geleid door Roma Downey, Ted McGinley, Ali Cobrin, Masey McLain, Josh Plasse, Cassidy Gifford, Emily Peterson, Reilly Anspaugh, Brandon Hirsch, Kathie Lee Gifford, Jake Allyn, Damien Leake en Orel De La Mota.

Naast de hoofdrol is Downey ook uitvoerend producent naast Will Packer, Kevin Mann, Brendan Bragg en Jaime Primak Sullivan. De film is geregisseerd door Rachel Feldman en Tony Mitchell op basis van een scenario dat mede is geschreven door Marilyn Fu, Olu Odebunmi, Christina De Leon en Justin D. James.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter