Bodies, Bodies, Bodies vanaf 8 maart op Netflix

De satirische horrorfilm Bodies Bodies Bodies is vanaf 8 maart 2023 te zien op Netflix. De film verscheen eerder in september in de bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

Het verhaal speelt zich af in een enorm huis waar met veel drank en drugs feest wordt gevierd door een groep jonge en geprivilegieerde mensen.

Bodies, Bodies, Bodies op Netflix

Een groep welgestelde twintigers trekt naar een afgelegen landgoed. Gedurende een tornado houden ze een feestje waarop ze een ludiek spel spelen. Terwijl twee vrienden de rol van moordenaar op zich nemen, pogen de anderen te ontsnappen. Het is gedaan met de pret wanneer de feestgangers daadwerkelijk dood worden teruggevonden. De film geeft een verfrissende en grappige kijk op achterbakse nepvrienden en een feestje dat compleet ontspoort.

De cast bestaat uit Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott, Lee Pace en Pete Davidson.

De film is geregisseerd door Halina Reijn op basis van een scenario door Sarah DeLappe. De film is vertoond tijdens het South by South West Festival en is heel goed ontvangen in de Verenigde Staten.

Bodies Bodies Bodies is vanaf 8 maart 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...