Boek nu voor Star Wars A New Hope in Concert op 31 mei of 1 juni in Rotterdam en Amsterdam!

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest zal Star Wars: A New Hope in Concert presenteren, waarbij een volledige vertoning van de film wordt begeleid door de iconische Oscar®-winnende score van componist John Williams, live uitgevoerd tijdens de film. 

Na vele filmconcerten brengt Cinema in Concert eindelijk één van hun favoriete klassiekers opnieuw tot leven. Voor het eerst bundelen ze de krachten met het Rotterdams Philharmonisch Orkest voor een spectaculair concert: Star Wars: A New Hope in Concert.

De legendarische componist John Williams staat bekend om het componeren van de muziek voor alle negen films van de Star Wars-saga, te beginnen met Star Wars: A New Hope uit 1977, waarvoor hij een Academy Award® won voor Beste Originele Score.

De kaarten vlogen de deur uit tijdens de succesvolle pre-sale. De reguliere kaartverkoop is nu gestart. Wacht niet langer, reserveer hier je kaarten en maak je klaar voor een epische filmavond vol live muziek door het Rotterdams Philharmonisch Orkest op 31 mei of 1 juni!Star Wars A New Hope in Concert

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest zal Star Wars: A New Hope in Concert uitvoeren, waarbij een volledige vertoning van de film wordt begeleid door de iconische Oscar®-winnende score van componist John Williams, live uitgevoerd tijdens de film.

Maak je klaar voor een muzikale reis door het universum samen met Luke Skywalker, Jedi Obi-Wan Kenobi, de zelfverzekerde piloot Han Solo en het onmisbare droid duo R2-D2 en C-3PO. Ze bundelen de krachten van de Force om niet alleen het sterrenstelsel te redden, maar ook om Prinses Leia te bevrijden uit de greep van de mysterieuze Darth Vader.

Tijdens dit concert stap je in de wereld van lightsabers, de Rebel Alliance en de Force in combinatie met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Deze unieke ervaring laat je Star Wars: A New Hope op een manier beleven die je maar eenmalig meemaakt!

Star Wars: A New Hope

Luke Skywalker werkt op het land bij z’n oom en tante op de planeet Tatooine. Als zij door Keizerlijke troepen worden vermoord, sluit Luke zich aan bij de groep rebellen die vecht tegen de tirannie van de Keizer en de slechte Darth Vader. Luke, Princess Leia, Han Solo en de andere rebellen doen een poging de Death Star, het nieuwe wapen van de Keizer, te vernietigen.

Star Wars (met terugwerkende kracht hernoemd naar Star Wars: Episode IV – A New Hope) is een film uit 1977, geschreven en geregisseerd door George Lucas, geproduceerd door Lucasfilm en gedistribueerd door Twentieth Century-Fox. Het was de eerste film die werd uitgebracht in de Star Wars-filmreeks en het vierde chronologische hoofdstuk van de “Skywalker Saga”. Het verhaal speelt zich “lang geleden” af in een fictief universum waar de melkweg wordt geregeerd door het tirannieke Galactische Rijk en concentreert zich op een groep vrijheidsstrijders die bekend staat als de Rebel Alliance, die tot doel hebben het nieuwste wapen van het rijk, de Death Star, te vernietigen.

De cast bestaat uit Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Cushing, Alec Guinness, David Prowse, James Earl Jones, Anthony Daniels, Kenny Baker en Peter Mayhew.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...